Zelfvertrouwen bij kinderen stimuleren 2024 (webinar)

Touwtje trekken

Zelfvertrouwen is iets dat kinderen kunnen leren en waarbij u hen kan helpen. Het ene kind is van nature onzekerder dan het andere, maar elk kind kan leren om een goed gevoel over zichzelf te ontwikkelen en daardoor ook nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zelfvertrouwen beschermt kinderen tegen negatieve invloeden en risico’s en zorgt ervoor dat ze stevig in hun schoenen staan.

Maar hoe doe je dat, je kind zelfvertrouwen aanleren? In dit webinar leert u hoe u uw kind kan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, om zelfstandig problemen op te lossen en te blijven groeien. De tips die u krijgt zijn gebaseerd op Positief Opvoeden, Triple P. Tijdens het webinar is er ruimte voor uw persoonlijke vragen. 

De webinar wordt georganiseerd door het CJG Raalte en zal verzorgd worden door onze CJG Raalte medewerker Anne Manenschijn, orthopedagoog/generalist, in samenwerking met Carine Kielstra, orthopedagoog. Carine werkt als klinisch docent orthopedagogiek bij de VU, in haar eigen praktijk en als hoofdtrainer van Positief Opvoeden, Triple P. 

Voor wie: Ouders uit de gemeente Raalte

Wanneer: Dinsdag 18 juni 2024 van 20:00 -21:00 uur.

Waar: Online, je ontvangt een uitnodiging via de e-mail.

Aanmelden: vóór maandag 17 juni 2024 via de aanmeldknop op de website www.cjgraalte.nl. Bij de aanmelding graag de gevraagde gegevens invullen.

Kosten: Gratis

Voor wie? Wanneer Locatie
Ouders van kinderen t/m 12 jaar uit de gemeente Raalte 18 juni
20:00 tot 21:00
Webinar

Aanmelden

* = verplichte velden