Gratis Webinar; Zelfvertrouwen bij kinderen stimuleren 2023

Spelenderwijs bouwen aan zelfvertrouwen

(voor ouders van kinderen t/m 12 jaar).

Zelfvertrouwen is iets dat kinderen kunnen leren en waarbij u hen kan helpen. Het ene kind is van nature onzekerder dan het andere, maar elk kind kan leren om een goed gevoel over zichzelf te ontwikkelen en daardoor ook nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zelfvertrouwen beschermt kinderen tegen negatieve invloeden en risico’s en zorgt ervoor dat ze stevig in hun schoenen staan.

Maar hoe doe je dat, je kind zelfvertrouwen aanleren? In dit webinar leert u hoe u uw kind kan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, om zelfstandig problemen op te lossen en te blijven groeien. De tips die u krijgt zijn gebaseerd op Positief Opvoeden, Triple P. Tijdens het webinar is er ruimte voor uw persoonlijke vragen. 

De webinar wordt georganiseerd door het CJG Raalte en zal verzorgd worden door onze CJG Raalte medewerkers Marijke van der Meer, Marieke Elders in samenwerking met Carine Kielstra, orthopedagoog. Carine werkt als klinisch docent orthopedagogiek bij de VU, in haar eigen praktijk en als hoofdtrainer van Positief Opvoeden, Triple P. 

Voor wie: Ouders uit de gemeente Raalte

Wanneer: Dinsdag 04 juli 2023 van 20:00 -21:00 uur.

Waar: Online, je ontvangt een uitnodiging via de e-mail.

Aanmelden: vóór maandag 03 juli 2023 via de aanmeldknop op de website www.cjgraalte.nl. Bij de aanmelding graag de gevraagde gegevens invullen.

Kosten: Gratis