Vacature: Gezinshuisouders (LVB)

ipad

Functieomschrijving

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wij zoeken bevlogen toppers die geprikkeld worden door complexe zorgvragen. Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

In een gezinshuis wordt behandeling geboden aan jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek binnen jouw eigen gezin. Als gezinshuisouder ben je samen verantwoordelijk voor de behandeling, opvoeding, begeleiding en verzorging van de bij jullie opgenomen kinderen/jongeren.

Binnen de huidige gezinshuizen van Ambiq bieden we 24/7 plekken aan kinderen en jongeren. Voor steeds meer jongeren zijn we op zoek naar een deeltijd plek in een gezinshuis. Het gaat dan om een plek voor een aantal dagen per week of bijvoorbeeld om een (naschoolse) dagbehandelingsplek.

We vinden het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk bij hun eigen ouders opgroeien. Hiervoor is soms een deeltijd oplossing voor nodig. De ondersteuningsbehoefte van het kind is daarbij leidend en hierop sluiten wij aan.