Sociale Vaardigheidstraining (SoVa) 2023

yeah

Tim en Flapoor Sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jaar (frequentie 8x)

Vind je het moeilijk om op een fijne manier met andere kinderen te spelen? Word je soms gepest, vind je het lastig om te vragen of je mee mag spelen of lukt samenwerken niet goed? De groepstraining Tim & Flapoor is bedoeld voor kinderen die willen leren om voor zichzelf op te komen en op een fijne manier contact te hebben met leeftijdsgenootjes.

Wat leer je tijdens de training Tim & Flapoor?

Je leert samen met andere kinderen en twee trainers, Monique Pasink en Marieke Elders hoe je kunt omgaan met lastige situaties. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training: elkaar aankijken, om de beurt praten, vragen stellen, omgaan met het antwoord ‘nee’, onderhandelen en afstemmen, ‘nee’ zeggen, vragen of je mee mag spelen, reageren op afwijzing en omgaan met pesten

Ouder (s)/verzorger(s) kunnen helpen om het geleerde in de thuissituatie toe te passen. Kinderen krijgen een "helpersbrief" mee naar huis waarin staat waar uw kind aan gewerkt die week.

Praktische informatie kinderen

* maximaal 8 deelnemers

* Aanmelden gaat via de agenda op onze website (www.cjgraalte.nl) mocht dit niet lukken dan kunt u een mailtje sturen naar info@cjgraalte.nl. Graag ontvangen wij de volgende gegevens van uw kind: Naam, geboortedatum, school en groep. Daarnaast ontvangen wij graag het adres, telefoonnummer en e-mailadres van de ouder(s)/verzorger(s).

*Wij zullen 26 september 2023 te starten met een nieuwe groep. Op dinsdag 12 september om 19.30 uur zal er bij het CJG Raalte een ouderavond plaatsvinden, (aanmelden kan tot 05 september 2023).

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met het CJG Raalte 0572- 347 470.

Hulp nodig of vragen?